KNHS aansluitingsnummer:
Paarden: 51855
Pony's: 51856
50% + Arabisch Volbloed


Met ingang van 1 januari 2006 is de
Vereniging Arabische Sportpaarden

een feit . Een nieuwe vereniging ter ondersteuning van eigenaren,ruiters en amazones in het bezit van paarden en / of pony's met tenminste
50% Arabisch bloed.

Alle kruisingen alsmede Volbloeden zijn welkom.
Beginnende of gevorderde combinaties in de
disciplines: DRESSUUR, SPRINGEN, SAMEN-
GESTELD
en/of ENDURANCE.

Meld je aan als lid en profiteer van onze
uitgebreide ondersteuning.
Vereniging Arabische Sportpaarden

Dressuur >
Endurance >
Samengesteld >
Springen >
Vereniging Arabische Sportpaarden is opgericht met als doelstelling, ruiters en amazones in het bezit van paarden en/of pony’s met tenminste 50% Arabisch bloed, te ondersteunen in hun “sportcarrière”. De disciplines waarin de vereniging aktief is:

Dressuur, springen, samengestelde wedstrijdsport en endurance.

Naast informeren, motiveren en begeleiden, heeft de vereniging een eigen wedstrijdkalender. Tevens kunnen de leden gebruik maken van speciale clinics, lezingen,trainingen en evene-menten. Alles afgestemd op de disciplines waarin men aktief is en het niveau waarop men de sport beoefent.
Het Arabisch Volbloedpaard is door de eeuwen heen een verbeteraar bij uitstek ge-bleken. Dit elegante en sterke ras staat aan de grondslag van menig moderne sportpaarden-fokkerij. Toch blijkt er een grote behoefte te zijn aan een speciale vereniging voor paarden met juist een “hoog” gehalte Arabische bloed.

Vereniging Arabische Sportpaarden biedt voor deze groep sporters uitgebreide mogelijk-heden en is meer dan een rijvereniging alleen!
Dé sportvereniging voor paarden met ten minste 50 % Arabisch bloed!